Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Reservdelar till BT pallyftare

Hos oss hittar du alla reservdelar du behöver till din BT pallyftare, från packningsats, fjädring, dragstång och pump till nylon- och polyuretanhjul, banor och truckrullar. Tack vare vårt unika lager av reservdelar och komponenter kan vi erbjuda snabba leveranstider och många reparationer kan genomföras direkt. Vi levererar till hela landet och våra lokala verkstäder finns i södra och mellersta Sverige. Hos oss hittar du även nya pallyftare från bland annat BT och Pramac, samt populära elektriska pallyftare som Doosan LPM. Akuta ärenden? Vi ser till att du får en trygg och snabb montering med hög säkerhet.

Vi har reservdelar till alla modeller från BT

BT Pallyftare reservdelar

Reservdelar för din BT pallyftare

Brett Utbud

Vi har reservdelar för din BT pallyftare. Oavsett om du behöver en packningssats eller nya hjul - Vi har allt från den minsta skruv till komplett chassi.

Snabb Leverans

Tack vare vårt unika lager kan vi erbjuda snabba leveranstider och många reparationer kan genomföras direkt.

Hög Flexibilitet

Vid behov hjälper våra kunniga tekniker gärna till med monteringen. Prata med oss.

Dags att uppgradera din BT pallyftare till en elektrisk?

Funderar du på att uppgradera din gamla pallyftare? Glöm inte att kolla in de elektriska! Med en elektrisk pallyftare får du mer gjort på mindre tid, och du slipper att kämpa och slita med att dra och lyfta. Dessutom är de flexibla och klarar tunga lyft utan problem.

Elektriska pallyftare

Våra nöjda kunder

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia

FAQ - Vanliga frågor om reservdelar

 • 01

  Kan man få hjälp att byta reservdelar på trucken?

  Vi hjälper dig att hitta rätt reservdelar till din truck, men vi kan givetvis också se till att de monteras på rätt sätt. Våra servicetekniker har stor kunskap om de flesta av marknadens truckmärken. Vi kommer så klart till dig och fixar allt på plats för minsta möjliga driftavbrott. Vid mer omfattande reparationer eller underhållsarbeten tar vi med trucken till våra verkstäder.

 • 02

  Får man köra en truck som har dåliga bromsar?

  Truckförare har rättigheter och skyldigheter att vägra köra med truck – när trucken utgör en uppenbar säkerhetsrisk (t ex dåliga bromsar, styranordningar eller andra säkerhetsanordningar som inte fungerar). Prata med oss på VS Truck för att byta ut/laga bromsen på trucken.

 • 03

  Hur lång är leveranstiden på reservdelar?

  Vi vet hur viktigt det är med en fungerande truck. En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i verksamheten. Våra verkstäder är utrustade med ett reservdelslager anpassat till våra kunders behov, vilket innebär att många reparationer kan genomföras direkt. Har vi inte just den reservdelen i lager så kan vi erbjuda snabba leveranstider genom våra leverantörer och samarbetspartners i Europa.

Group 16 Copy 2

Frågor kring reservdelar till BT pallyftare?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar vi inom kort.