Can not find a definition for component stickyCtaButton. Will you create it for me?

Ta hand om din Atlas hjullastare

Atlas hjullastare - reservdelar och service

Vi är specialister på service, felsökning och reparation av hjullastare från Atlas. Vi förstår att tillgång till kvalitetsreservdelar är avgörande för att hålla din Atlas hjullastare i drift. Därför erbjuder vi ett unikt lager av reservdelar som är specifikt utformade för Atlas-maskiner. Bland de vanligaste reservdelarna ingår hydrauliska cylindrar och packningar för att åtgärda läckage, motor- och filterdelar för att säkerställa en effektiv motorfunktion samt bromsbelägg och bromsskivor för att upprätthålla säker drift.

Vår service och reparation utförs med noggrannhet och omsorg, antingen i någon av våra välutrustade verkstäder i Stockholm, Eslöv och Borås eller på plats hos dig. Vi ger din Atlas hjullastare den kärlek och vård den förtjänar för att förhindra oväntade driftstopp och maximera dess prestanda och livslängd.

Akuta ärenden? Maila eller ring oss för snabb service.

Service & reparation av hjullastare

Snabb

Service

Vi har hög tillgänglighet i våra verkstäder i Eslöv, Stockholm och Borås. Vi kan oftast ta emot din hjullastare samma dag som du hör av dig.
Unikt

Reservdelslager

Letar du efter reservdelar och tillbehör till din hjullastare från Atlas? Hos oss hittar du allt från hydrauliska tillbehör, bromsbelägg, filter, tätningar, packningar, styrdelar, generatorer och bränslepumpar.
Alla

Reparationer

Våra tekniker ser till att din Atlas hjullastare blir lagad och får rätt utrustning.

Snabb

Köper

Service

Vi erbjuder diagnostik av hjullastare från Atlas. Vi har programvaran som gör det möjligt för våra tekniker att snabbt och exakt identifiera och lösa problem med din hjullastare. Genom att använda den senaste tekniken kan vi utföra noggranna felsökningar, övervaka prestanda och optimera drift på ett effektivt sätt. Vi har även möjlighet att programmera din hjullastare. Oavsett om det handlar om hydrauliska problem, motorfel eller elektriska fel, kan våra diagnostikverktyg hjälpa till att snabbt få din hjullastare tillbaka i drift.

Frågor & svar om service av hjullastare

Hur förbereder jag min Atlas hjullastare inför vintern?

Inför vintern är det bra att kontrollera och fylla på vätskor som olja, kylvätska och hydraulvätska, samt fixa vinterdäck och eventuellt värmeapparater för motor och hydraulsystem.

Vilka är de rekommenderade oljekvaliteterna för Atlas hjullastares motor?

Rekommenderade oljekvaliteter för Atlas hjullastares motor kan variera beroende på modell och tillverkningsår. Det är bäst att följa tillverkarens rekommendationer och vi hjälper dig gärna så att det blir korrekt gjort.

Hur ofta behöver jag genomföra service på min Atlas hjullastare?

Serviceintervall för Atlas hjullastare kan variera beroende på användning och arbetsförhållanden, men vanligtvis rekommenderas regelbunden service varje 250-500 drifttimmar.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Christoffer Sävhage

Gruppchef Fordonsservice EA2
Polisen

Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Tommy Berglund

Teknisk support
Källström Engineering AB

Kanon service och lätta att planera med!

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

Berhöver du reservdelar eller service av din hjullastare från Atlas?

Skriv en rad om hur vi kan hjälpa dig, så återkopplar våra tekniker inom kort.