Can not find a definition for component stickyCtaButton. Will you create it for me?

Ta hand om din hjullastare

Reservdelar och service av hjullastare

Vi är specialister på service, felsökning och reparation av hjullastare från alla märken och modeller. Oavsett om det är en snabb reparation av en hydraulikläcka, en omfattande motoröversyn eller en diagnos av elektriska system, är vi här för att hjälpa till. Dessutom har vi ett unikt lager av reservdelar tillgängliga för alla typer av hjullastare från bland annat Volvo, JCB, Atlas och Ljungby Maskin. Service och reparation utförs antingen i någon av våra verkstäder eller direkt på plats hos dig. Vi har välutrustade verkstäder i Stockholm, Eslöv och Borås där vi kan genomföra alla typer av servicearbeten och reparationer. Ge din hjullastare den kärlek den förtjänar för att förhindra oväntade driftstopp.

Service & reparation av hjullastare

Snabb

Service

Vi har hög tillgänglighet i våra verkstäder i Eslöv, Stockholm och Borås. Vi kan oftast ta emot din hjullastare samma dag som du hör av dig.
Unikt

Reservdelslager

Letar du efter reservdelar och tillbehör till din hjullastare? Hos oss hittar du allt från hydrauliska tillbehör, bromsbelägg, filter, tätningar, packningar, styrdelar, generatorer och bränslepumpar.
Alla

Reparationer

Våra tekniker ser till att din hjullastare blir lagad och får rätt utrustning.

Snabb

Köper

Service

Vi erbjuder diagnostik av hjullastare från nästan alla fabrikat. Vi har programvaran som gör det möjligt för våra tekniker att snabbt och exakt identifiera och lösa problem med din hjullastare. Genom att använda den senaste tekniken kan vi utföra noggranna felsökningar, övervaka prestanda och optimera drift på ett effektivt sätt. Vi har även möjlighet att programmera din hjullastare. Oavsett om det handlar om hydrauliska problem, motorfel eller elektriska fel, kan våra diagnostikverktyg hjälpa till att snabbt få din hjullastare tillbaka i drift.

Reservdelar till hjullastare

Vanliga problem hos hjullastare

Hjullastare är komplexa maskiner som kräver regelbunden service för att bibehålla sin prestanda och säkerhet. Här är några av de vanligaste problemen och serviceåtgärderna:

Hydraulikproblem: Läckage, otillräcklig lyftkraft eller svårigheter med hydrauliska funktioner är vanliga problem som kan uppstå på hjullastare. Det kan krävas reparation av hydrauliska cylindrar, packningar eller ventilblock.

Motorproblem: Motorsystemet kan drabbas av problem som överhettning, oljeläckage, bränsleproblem eller ineffektiv prestanda. Regelbundet oljebyte, filterbyte och motorjusteringar är viktiga delar av servicearbetet för att säkerställa en optimal motorfunktion.

Elektriska problem: Felaktiga elektriska kopplingar, sensorfel eller problem med elektroniska styrsystem kan påverka hjullastarens prestanda och funktion. Det kan krävas felsökning av elektriska komponenter och reparation eller byte av defekta delar.

Drivlinjeproblem: Drivlinjen, inklusive transmission, axlar och drivaxlar, kan drabbas av slitage eller skador som kan påverka hjullastarens framdrift och manövrerbarhet. Service kan inkludera byte av slitna delar eller justeringar för att återställa rätt funktion.

Bromsproblem: Bromssystemet kan behöva regelbunden inspektion och service för att säkerställa säker drift och förhindra olyckor. Det kan inkludera byte av bromsskivor och belägg, justering av bromsar eller reparation av bromsvätskeläckage.

Underhåll av däck: Däckslitage är vanligt på hjullastare på grund av det hårda arbete de utför. Regelbunden kontroll av däcktryck, rotation av däck och byte av slitna däck är viktiga för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

Säkerhetsinspektioner: Regelbundna säkerhetsinspektioner och underhåll är nödvändiga för att säkerställa att hjullastaren uppfyller säkerhetsstandarder och arbetsplatskrav. Det kan inkludera inspektion av skyddsutrustning, belastningssäkringar och nödbromssystem.

Frågor & svar om service av hjullastare

Hur kan jag förlänga livslängden på min hjullastare?

Förutom regelbunden service är det viktigt att använda hjullastaren enligt tillverkarens rekommendationer, undvika överbelastning och utföra förebyggande underhållsåtgärder som att rengöra och smörja rörliga delar.

Hur ofta behöver jag byta däck på min hjullastare?

Däckslitage varierar beroende på användning och arbetsförhållanden. Vi rekommenderar starkt att däcken kontrolleras regelbundet så att slitage upptäcks innan det äventyrar prestanda och säkerhet.

Kan ni hjälpa till med att diagnostisera problem med min hjullastare?

Absolut, vi har avancerade diagnosverktyg och erfarna tekniker som kan hjälpa till att identifiera och lösa problem med din hjullastare, oavsett dess komplexitet.

Vilka är de vanligaste orsakerna till driftstopp hos hjullastare?

Vanliga orsaker till driftstopp inkluderar hydraulikläckage, motorproblem, elektriska fel, bromsproblem, och problem med drivlinjen.

Vilka är de vanligaste typerna av service som behövs för en hjullastare?

Vanliga servicebehov inkluderar oljebyten, filterbyten, hydraulikservice, bromsservice, och allmänna underhållskontroller för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Christoffer Sävhage

Gruppchef Fordonsservice EA2
Polisen

Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Tommy Berglund

Teknisk support
Källström Engineering AB

Kanon service och lätta att planera med!

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

Berhöver du reservdelar eller service av din hjullastare?

Skriv en rad om hur vi kan hjälpa dig, så återkopplar våra tekniker inom kort.