Skräddarsydd truckutbildning

Truckkort A för företag

Effektiv truckutbildning för truckkort A med certifierad instruktör för företag. Vi har genomfört många truckutbildningar hos våra kunder i Malmö, Eslöv, Borås, Göteborg och Stockholm. Prata med oss och få en skräddarsydd truckutbildning för truckkort A som anpassas utifrån ert företags behov och förutsättningar. Ni kan välja mellan teori via e-learning eller med instruktör, praktiska moment i era lokaler eller våra. H

Truckutbildning A

Kategori

A-utbildning

Inom kategori A ingår låglyftande plocktruck, ledstaplare, låglyftande åktruck & låglyftare.
Teori

E-learning

Idag är det vanligaste sättet att genomföra teoridelen i grundutbildningen för truck på digital väg. Eleven får en kod, loggar in, och följer utbildningsplanen med fakta och frågor.
Praktisk

Truckkörning

Praktiska övningar såsom daglig tillsyn och skötsel av trucken genomförs. Utbildningen följer truckläroplanen TLP 10, och i den finns naturligtvis även teori- och praktikprov.

Begär

Köper

Offert

Mål och syfte med utbildningen är att öka säkerheten, minska personskadorna samt förbättra effektiviteten. Vi utbildar på alla trucktyper och anpassar utbildningar efter varje förare, företag och arbetssituation. Utbildningens längd anpassas även efter deltagares erfarenhet och gruppens storlek. Det kan ta 1-2 dagar, beroende på tidigare förkunskaper.

Våra nöjda kunder

Christoffer Sävhage

Gruppchef Fordonsservice EA2
Polisen

Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.

Mikael Grönvall

Entreprenadchef
Lunds Kommuns Fastighets AB

Bra upplägg på teori varvat med praktiska övningar. Utbildningsledare som hade förmågan att lära ut på ett sätt som gjorde det både intressant och lärorikt med en god touch av humor.

Läs mer om vad våra kunder har att säga om vår truckutbildning

FAQ - Vanliga frågor om truckkort A

Får man köra truck utan truckkörkort?

Ja, men arbetsgivaren är ansvarig för att du har körtillstånd. Arbetsgivaren ansvarar för att truckförarens teoretiska och praktiska kunskaper är skriftligt dokumenterade. Det är arbetsgivaren som har ansvaret att se till att personalen har tillräcklig kunskap för att köra truck i arbetet. Tillståndet ska vara skriftligt.

Vad kostar det att ta truckkort?

Priset varierar beroende på vilket truckkategori det gäller. Vi skräddarsyr en truckutbildning efter ert behov. Begär offert i kontakt formuläret nedan.

Kan alla ta truckkort?

Det enda kravet för att ta truckkort hos oss är att du fyllt 16 år när du påbörjar utbildningen.

Vad ingår i en truckförarutbildning?

Första delen av vår truckutbildning består av en teoridel som utförs digitalt hemifrån. Andra delen innebär praktiska moment där du tillsammans med en certifierad instruktör går igenom truckens arbetssätt, stabilitet och belastningar samt hur man bör hantera olika typer av laster och farligt gods. Du måste har klarat av både teoriprovet och uppkörningen för att få ditt truckkort.

Frågor kring vår truckutbildning A eller vill du ha offert?

Fyll i så mycket du kan, enbart din mailadress är nödvändig, så återkopplar våra experter inom kort.</br> </br>