Ledig tjänst

Erfaren servicetekniker till Borås

Det här är Mattias, han kan ett och annat om truckar. Men det vi, och Mattias, arbetar mest med är att bygga den bästa serviceorganisationen av truckar och entreprenadmaskiner i Sverige. I det ingår det att få med fler kompetenta personer som kan hjälpa oss vidare.

 

Det vore väldigt kul om vi får chansen att berätta hur det är att jobba hos oss.

Vad behöver du kunna?

Expert på några delar.

Vi förstår att du inte kan allt, men du har expertkunskaper inom elektronik, mekanik eller hydraulik. Vi tror att vi kan lära dig det mesta om truckar. Har du redan jobbat med truckar eller andra fordon är det bingo.

 

En truck eller maskin som står still är dyrt för våra kunder så kompetens inom felsökning är så klart ett stort plus i kanten.

 

Du behöver kunna föra dig och ha social förmåga. När du är ute på kundjobb är du en representant för VS Truck. Vi arbetar hårt för att både upplevas som smidiga, men också kompetenta, det vill vi att du hjälper till med.

Vad kan vi erbjuda dig?

En ganska bra vardag.

Vi erbjuder dig snabba beslutsvägar, roliga kunduppdrag och bra utveckling. Vi försöker ge frihet, och att man ska få bestämma mycket själv. Vi tror också på att det finns kollegor som stöttar upp när det behövs. Vi har kollegor som fixar med planering och smarta system som beställer reservdelar åt dig.

 

Bland våra kunder finns det dem som har en truck som årligen får sin service. Det finns också kunder med lagerbyggnader fyllda med automatiserade truckar där vi hälsar på ofta för att hjälpa dem framåt. Här lyssnar vi på dig vad du är mest intresserad av att arbeta med, och i vilken riktning du vill utvecklas.

 

Våra kunder finns i hela landet, och det blir en del körande. Men vi håller det till dagsturer. Det ska fungera bra att ha familj och arbeta hos oss.

 

Vi erbjuder bra löner och förmåner, som baseras helt efter din kompetens. Självklart följer vi kollektivavtal och andra reglementen. Vi tycker själva att vi betalar bra ersättningar. Dessutom kan vi erbjuda karriärsvägar om du vill utvecklas vidare.

Vad står vi för?

Kundfokus

Konstanta förbättringar

Det är kunderna som betalar våra löner! Vi ska hålla toppklass i allt från första bemötande, till hur snabba vi är på att laga en truck till hur fakturor ser ut, det är vårt mål.
Kompetens

Vi utbildar vår personal

Vi har både interna och externa utbildningar. On site och digitalt. Vi sätter en plan efter vad du behöver!
Lön

Vi betalar bra löner

Vi har bra löner och schyssta villkor. Och vi tycker att man får mycket som anställd hos oss, testa oss!

Säljer

Köper

Servar

"Vi försöker bygga ett snabbrörligt och modernt bolag som fixar så våra kunder har oslagbar truckekonomi"

Vårt mål är att det ska vara enkelt att vara kund till VS Truck. Men det ska också vara enkelt att arbeta för VS Trucks kunder. Du som anställd ska komma åt det du behöver från mobilen. Din servicebil ska vara välfylld. Kunden ska förstå fakturan. Bäst lämpad truck ska säljas. Allt som kan automatiseras ska automatiseras. 

 

Vi har en process där vi gör många små förändringar ofta. Man är delaktig som anställd och det är få led mellan personal och ledning. Därför är hur du är som person väldigt viktig. Ska vi lyckas bygga detta ännu bättre och modernare behöver vi driftiga, duktiga personer som vill hjälpa till.

 

Vi på VS Truck gör det tillsammans. 

Sök jobb

Detta jobb söks enklast genom detta formulär. Skriv kort varför du borde passa in hos oss så återkommer vi.