Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?

Traktorservice

Vi är experter på service, felsökning och reparation av traktorer. Vårt arbete omfattar inte bara de vanliga underhållsuppgifterna som att fixa hydraulikläckor, motoröversyn eller diagnostik av elektriska system. Vi specialiserar oss även på optimering av kraftöverföringssystem, underhåll av PTO-axlar (kraftuttag), justeringar av trepunktslyftsystem och ser till att all jordbruksutrustning fungerar effektivt med traktorn. Med ett omfattande lager av reservdelar för traktorer från kända märken som John Deere, Massey Ferguson, New Holland och Valtra, kan vi snabbt lösa de flesta problem. Våra servicearbeten utförs med flexibilitet i åtanke, antingen i någon av våra fullt utrustade verkstäder i Stockholm, Eslöv och Borås eller direkt på din gård eller arbetsplats, för att minimera driftsavbrott och maximera din traktors prestanda.

Är det något klydd med traktorn? Maila eller ring oss för snabb service.

Ta hand om din traktor

En traktor från John Deere får traktorservice hos VS Truck

Service & reparation av traktorer

Snabb Service

Vi har hög tillgänglighet i våra verkstäder i Eslöv, Stockholm och Borås. För det allra mesta tar vi hand om din traktor samma dag som du kontaktar oss.

Unikt Reservdelslager

Letar du efter reservdelar och tillbehör till din traktor? Hos oss hittar du allt från filter, oljor, däck, bromsdelar och elektriska komponenter till PTO-axlar och kopplingsskivor.

Alla Reparationer

Våra tekniker ser till att din traktor blir reparerad.

Frågor & svar om service av traktorer

  • 01

    Kan jag utföra något underhåll på min traktor själv?

    Du kan själv göra flera underhållsgrejer med din traktor. Det handlar om att kolla och rengöra luftfiltret ofta, se till att oljan är på rätt nivå, smörja delar som rör sig, och kolla så att däcken har rätt tryck. Men kom ihåg att alltid läsa i traktorns manual hur du ska göra. Om du är osäker, är det bäst att fråga en expert.

  • 02

    Vad ingår i en traktorservice?

    En standard traktorservice inkluderar byte av motorolja och oljefilter, kontroll och rengöring av luftfilter, kontroll av bränslesystemet, inspektion av hydraulsystemet, kontroll och justering av bromsar, samt en allmän översyn av traktorns mekaniska och elektriska system.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!
Anton Söderberg
Underhållsansvarig,  Stena Recycling
Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!
Bernhard Pedersen
Lageransvarig ,  Fine Scandinavia
Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.
Christoffer Sävhage
Gruppchef Fordonsservice EA2,  Polisen
Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.
Henrik Bergström
Lager och Logistik ansvarig,  OptoComp GVAB
Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.
Patric Elmblad
Kanon service och lätta att planera med!
Tommy Berglund
Teknisk support,  Källström Engineering AB
En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!
Willy Berglund
Logistikansvarig,  Börjes Tingsryd AB Hästsport
Group 16 Copy 2

Berhöver du reservdelar eller service av din traktor?

Skriv en rad om hur vi kan hjälpa dig, så återkopplar våra tekniker inom kort.