Can not find a definition for component stickyCtaButton. Will you create it for me?

Ta hand om din traktor

Traktorservice

Vi är experter på service, felsökning och reparation av traktorer. Vårt arbete omfattar inte bara de vanliga underhållsuppgifterna som att fixa hydraulikläckor, motoröversyn eller diagnostik av elektriska system. Vi specialiserar oss även på optimering av kraftöverföringssystem, underhåll av PTO-axlar (kraftuttag), justeringar av trepunktslyftsystem och ser till att all jordbruksutrustning fungerar effektivt med traktorn. Med ett omfattande lager av reservdelar för traktorer från kända märken som John Deere, Massey Ferguson, New Holland och Valtra, kan vi snabbt lösa de flesta problem. Våra servicearbeten utförs med flexibilitet i åtanke, antingen i någon av våra fullt utrustade verkstäder i Stockholm, Eslöv och Borås eller direkt på din gård eller arbetsplats, för att minimera driftsavbrott och maximera din traktors prestanda.

Är det något klydd med traktorn? Maila eller ring oss för snabb service.

Service & reparation av traktorer

Snabb

Service

Vi har hög tillgänglighet i våra verkstäder i Eslöv, Stockholm och Borås. För det allra mesta tar vi hand om din traktor samma dag som du kontaktar oss.
Unikt

Reservdelslager

Letar du efter reservdelar och tillbehör till din traktor? Hos oss hittar du allt från filter, oljor, däck, bromsdelar och elektriska komponenter till PTO-axlar och kopplingsskivor.
Alla

Reparationer

Våra tekniker ser till att din traktor blir reparerad.

Frågor & svar om service av traktorer

Kan jag utföra något underhåll på min traktor själv?

Du kan själv göra flera underhållsgrejer med din traktor. Det handlar om att kolla och rengöra luftfiltret ofta, se till att oljan är på rätt nivå, smörja delar som rör sig, och kolla så att däcken har rätt tryck. Men kom ihåg att alltid läsa i traktorns manual hur du ska göra. Om du är osäker, är det bäst att fråga en expert.

Vad ingår i en traktorservice?

En standard traktorservice inkluderar byte av motorolja och oljefilter, kontroll och rengöring av luftfilter, kontroll av bränslesystemet, inspektion av hydraulsystemet, kontroll och justering av bromsar, samt en allmän översyn av traktorns mekaniska och elektriska system.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Anton Söderberg

Underhållsansvarig
Stena Recycling

Vi är mycket nöjda med all hjälp och support vi får från VS Truck!
Teknikern Martin Karlsson är en riktig klippa!

Bernhard Pedersen

Lageransvarig
Fine Scandinavia

Jag ringde Filip Arnesson då vi hade krockat med trucken, fick snabbt hjälp av honom!

Christoffer Sävhage

Gruppchef Fordonsservice EA2
Polisen

Jättebra utbildning, innehållet och upplägget var lagom ihopsatt. Trevlig kursledare, som verkade kunnig och kom med bra tips. Rekommenderar denna utbildning.

Henrik Bergström

Lager och Logistik ansvarig
OptoComp GVAB

Filip Arnesson är den bästa servicetekniker vi vet. Han är skärpt och förstår direkt vad det är som måste göras - mycket bra att ha och göra med.
Kan inte bli annat än högsta betyg.

Patric Elmblad

Tekniker
L.G.A Transport & Service AB

Efter att ha kontaktat några företag i branschen så föll valet på VS-truck där jag fick kontakt med Magnus Göransson som på ett professionellt sätt såg till att jag fick den hjälp jag behövde. Reservdelar beställdes och kort därefter kom leveransen.

Tommy Berglund

Teknisk support
Källström Engineering AB

Kanon service och lätta att planera med!

Willy Berglund

Logistikansvarig
Börjes Tingsryd AB Hästsport

En riktig bra kontakt med säljaren hela vägen. Trucken är underbar att åka med, smidig och graciös i de smala lagergångarna. Tip Top helt enkelt!

Läs mer om vad våra kunder har att säga om VS Truck

Berhöver du reservdelar eller service av din traktor?

Skriv en rad om hur vi kan hjälpa dig, så återkopplar våra tekniker inom kort.