mini alert

Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service

Sveriges bästa truckutbud

-
 • Säljer
 • Servar
 • Köper

Vi gillar bra truckekonomi. Det innebär att att ibland passar det bäst med en billigare begagnad truck, ibland med en flång ny. Ibland handlar det om att få personalen att köra mer varsamt. Ibland om att få annan typ av finansiering. Vi pratar gärna med dig om hur vi kan ge dig bättre truckekonomi.

Nya och begagnade truckar

Ibland vill man ha en ny truck. Ibland passar en begagnad bättre.

Du kan leta bland våra nya truckar, som du kan bygga om nästan hur du vill. Men du kan också leta bland våra begagnade truckar, om vi redan har någon genomgången truck på lager som löser ditt problem. Olika lösningar passar olika tillfällen brukar vi säga. Behöver du hjälp att tänka eller leta finns vi här för dig.

Nya och begagnade truckar

Truckguide

Svårt att hitta rätt truck?

Gör vår guide för se vilken truck som passar dig och dina behov.

 • 1/3

  Hur tungt behöver du lyfta?

  Svar:

  kg

Truckservice

En truck som står stilla är en dyr truck. Får vi hjälpa dig hålla koll på dina truckar?

Sköter du om dina truckar kommer de hålla längre, få bättre andrahandsvärde och inte slumpmässigt stanna mitt i en viktig leverans. Hur vi än räknar på det, är det den billigaste och mest lönsamma truckinvesteringen du kan göra. Det vill säga, att ge dina truckar lite kärlek.

Truckservice

Våra experter

Bli kontaktad av någon av våra experter!

Jag vill bli kontaktad via:

E-post
Telefon
Mattias Aronsson, servicechef
-
 • Vi
 • hjälper
 • dig

Vi tror på att om man har rätt truck på rätt plats, och sköter om den med jämna mellanrum så får man den bästa truckekonomin. Ibland behövs det 10 stycken nya truckar från Crown. Ibland fungerar det med en begagnad motviktstruck från Doosan. Ofta är det bäst att inte betala kontant för att frigöra kapital. Ibland orkar man inte bry sig om att optimera sin truckekonomi och vill bara betala för sig. Oavsett hur du vill göra vill vi kunna erbjuda dig en lösning. Ropa till i chatten, eller lämna din telefon eller mail så lovar vi att återkomma så fort vi kan.