mini alert Boka service

Behöver din truck service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

När önskas service?
Group 16 Copy 8 Boka service
Hem »
Lagertruckar

Lagertruckar för din verksamhet

Lagertruckar från kända truckmärken.

Ska ni lyfta och flytta tunga varor regelbundet? Oavsett om det handlar om korta eller långa avstånd, då passar kanske en pallyftare eller låglyftare. Behöver du istället kunna lyfta högt? Då är en ledstaplare starkt att rekommendera. Vill du däremot optimera din orderplock? då är en plocktruck din lösning. För dig som har smala men höga truckgångar, kan vi erbjuda skjutstativtruck som är kompakt samt klarar av höga lyfthöjder. Vi lovar att vi har en passande lagertruck för just dina behov! Hos oss hittar ni många lagertruckar från kända truckfabrikat, både nya och begagnade.

Lagertruckar för din verksamhet

vs truck lagertruckar

Vad är lagertruckar?

Skjutstativ

Smala & höga truckgångar

Skjutstativtruckens styrkor märks särskilt i trånga utrymmen. I och med trenden går mot allt högre lagerlokaler och ställage, då är skjutstativtrucken ett perfekt val som lagertruck.

Plocktruck

Låg- & höglyftande

En plocktruck är utformad för att kunna plocka och flytta olika typer av varor, till exempel lådor eller andra typer av förpackningar. Denna typ av lagertruck finns både som låg- & höglyftande.

Staplare

Låglyftare & ledstaplare

Låglyftare & ledstaplare är två typer av lagertruckar som passar perfekt för både korta och långa transportsträckor. vid långa sträckor har vi staplare med åkplatta.

  • Hitta
  • Din
  • Lagertruck

Lagertruckar för alla sorters uppdrag.

Vi vet att behovet av truckar kan se olika ut, därför har vi många typer av lagertruckar från många kända truckmärken, både nya och gamla. Är du osäker på vilken typ av lagertruck som du ska ha? Prata gärna med någon av våra experter. Vi hjälper gärna till om vi får chansen.

Group 16 Copy 2 Frågor kring lagertruckar?

Vi vill gärna hjälpa dig! Chatta med oss eller skriv dina frågor nedan.